Siirry pääsisältöön

Personoitu brändiboksi yrityksen liikelahjana

Personoitu brändiboksi yrityksen liikelahjana

Rasiallinen pehmeitä ja tuoreita lakupaloja saa yrityslahjan vastaanottajat pyörryksiin ihastuksesta. Saat rasiaan yrityksesi logon ja tarpeen mukaan myös muuta kuvitusta – rasia personoidaan alusta loppuun asti juuri teidän yrityksenne näköiseksi! Valitse 500 g tai 300 g rasia tai kätevä 2 x 300 g postituspakkaus, joka sujahtaa näppärästi postilaatikosta. 

 

Latenkone Oy

"Latenkone Oy on Etelä-Pohjanmaalla Tuurissa sijaitseva konealan yritys. Latenkoneen perustana on Lasse Saarenpään 14-vuotiaana perustama T:mi Laten Mopo. Yritys kasvoi ja kehittyi pienen pojan mukana ja yritystoiminnan muuttuessa päätoimiseksi ja toiminnan laajentuessa Laten Mopon rinnalle perustettiin Latenkone Oy alkuvuodesta 2009. Lakuboksit ovat puolestaan kulkeneet Latenkoneen matkassa jo vuodesta 2011 alkaen. Olemme vuosien aikana personoineet Latenkoneelle useita erilaisia lakurasioita. Lakut jäävät asiakkaiden mieleen. Usein asiakkaat palaavat vuosien jälkeen ja muistavat edelleen lakurasian."

OP Kymenlaakso

"Olemme tilanneet Kouvolan Lakritsin personoitavia lakurasioita jo usean vuoden ajan asiakaslahjoiksi. Paikallinen, maistuva ja brändimme mukainen lahja on kiva antaa. Poikkeuksetta lahja on myös ilahduttanut saajia. Olemme muuttaneet pakkauksen ilmettä jo useamman kerran ja myös nämä muutokset ovat sujuneet vaivattomasti."

Weber

"Olemme käyttäneet Kouvolan Lakritsin personoituja lakurasioita jo vuosia. Rasian kanteen painetaan aina kyseisen vuoden Weber Oppaan kansi. Myyntimiehemme vievät Weber-lakuja asiakkaillemme muistuttamaan aina voimassaolevasta oppaasta. Weber-oppaamme ilmestyy alkuvuodesta ja sitä kysellään paljon. Mutta ehkä enemmän asiakkaamme odottavat nykyisin jo tuoretta lakua."

Consti Oyj 

”Yhteistyö Kouvolan Lakritsin kanssa on ollut todella sujuvaa. Tilaukset on toimitettu nopeasti ja on ollut hienoa saada paketit aina oman näköisenä! Lakuja on jaettu niin asiakastapahtumissa kuin yhtiökokouksissa.”
 

Tilaa personoituja lakritsirasioita

Tutustu hintoihin ja tilausprosessiin tarkemmin Liikelahjat-sivulla tai kysy lisätietoja suoraan myyntipäällikkö Roy Angelmalta +358 (0)40 4554260 / roy.angelma@kouvolanlakritsi.fi.

Jatka lukemista

Personoitu Koi-lakritsirasia

Koulujen ja päiväkotien varainhankinta

Arctic Blue Laku voitti tuplakultaa Singaporessa

Arctic Blue Laku voitti tuplakultaa Singaporessa

Lakukansan odotus ohi – tehtaanmyymälä avautuu

Lakukansan odotus ohi – tehtaanmyymälä avautuu

Kommentit

Kommentoi ensimmäisenä.
Kaikki kommentit moderoidaan ennen julkaisemista.