Kerätään yhdessä 20 000 € nuorten mielenterveystyöhön

Kerätään yhdessä 20 000 € nuorten mielenterveystyöhön

Lasten ja nuorten tuen tarve on koronan jälkeen entisestään kasvanut. Tämä näkyy esimerkiksi kouluterveyskyselyssä, jossa nuorten yksinäisyyden ja ahdistuneisuuden kokemus on selvästi kasvanut. Myös lasten ja nuorten lähellä olevien aikuisten kuormitus on kasvanut, mikä näkyy Kriisipuhelimen yhteydenottojen määrän kasvuna. MIELI ry tekee työtä, jotta jokaisella lapsella ja nuorella olisi mielenterveystaitoja, jotka suojaavat läpi elämän ja auttavat kohtaamaan kriisejä. Me Kouvolan lakritsilla haluamme osaltamme auttaa nuoria, jotta heillä olisi kykyä luottaa parempaan huomiseen.

Siksi lahjoitamme 100 % MIELI-boksien tuotosta lasten ja nuorten ennaltaehkäisevään mielenterveystyöhön. Tavoitteenamme on kerätä yhteensä 20 000 euroa MIELI ry:lle – ja tähän tarvitsemme sinun apuasi.

- Meille Kouvolan Lakritsilla yhteiskuntavastuun kantaminen on tärkeä arvo. Koronavuodet ovat olleet kaikille, mutta etenkin nuorille rankkoja. Jos pystymme jotenkin heitä auttamaan, me haluamme sen tehdä, taustoittaa Kouvolan Lakritsin Happiness Chief Officer Jari Hautala.

Varat kerätään 500 grammaa lakritsia sisältävien MIELI-boksien avulla. MIELI-bokseja on saatavilla neljä erilaista ja ne tulevat myyntiin kahden viikon välein Kouvolan Lakritsin tehtaanmyymälään sekä verkkokauppaan. Jokaista boksia on saatavilla rajoitettu erä. Kunkin boksin hinta on 10 euroa ja koko tuotto ohjataan MIELI ry:n lasten ja nuorten ennaltaehkäisevään mielenterveystyöhön. Myyntitavoite on kaikkiaan 2000 lakritsiboksia.

- Olemme suunnitelleet MIELI-boksit siten, että niissä on rohkeusasteeltaan erilaisia puhuttelevia ja osin humoristisiakin viestejä. Me haluamme olla nuorten puolella ja tukena, emme paasata tai moralisoida, kertoo Kouvolan Lakritsin toimitusjohtaja Timo Nisula.

Kampanjan aikana myös Kouvolan Lakritsin sosiaalisen median kanavat valjastetaan nuorten mielenterveydestä kertomiseen ja tietoisuuden kasvattamiseen. Luvassa on muun muassa erilaisia vinkkejä miten kuunnella ja kohdata nuoria. 

- Koronapandemia kuormitti erityisesti nuoria. Jaksamista ja tulevaisuuden uskoa koettelevat myös sota ja ympäristökriisi. Nuorten hyvinvoinnin ja mielenterveyden tukeminen on nyt meidän kaikkien yhteinen asia. On todella hienoa, että Kouvolan Lakritsi on omalla tavallaan mukana tukemassa ja vahvistamassa nuorten mielenterveyttä, kiittää MIELI ry:n viestintäjohtaja Liisa Partio.

Osta MIELI-boksi verkkokaupastamme

MIELI-boksien julkaisuaikataulu

Boksi 1: 18.1. Mitä kuuluu? -boksi
Boksi 2: 30.1. Lupa itkeä! -boksi
Boksi 3: 13.2. Olet upea! -boksi
Boksi 4: 27.2. Perkele! -boksi

Tillbaka till blogg

Världens läckraste webbutik

Beställ ugnsfärsk lakrits och andra delikatesser enkelt från webbutiken!