Kouvolan Lakritsi valittiin jälleen parhaaksi lakritsin valmistajaksi

Kouvolan Lakritsi valittiin jälleen parhaaksi lakritsin valmistajaksi

TIEDOTE, julkaisuvapaa ti 10.1.2023

Brittiläinen LUXLife-aikakauslehti valitsi Food & Drinks Awards -kategoriassa Kouvolan Lakritsin parhaaksi lakritsin valmistajaksi jo kolmantena vuonna peräkkäin.

LUXLife-aikakauslehden kilpailussa voittajat valitsee puolueeton sisäinen paneeli, johon kuuluu jäseniä esimerkiksi liike-elämän, talouden, politiikan ja median saralta. Valintakriteereinä kilpailussa ovat muun muassa yrityksen liiketoiminnan pitkäikäisyys, liiketoiminnan kasvu sekä merkittävät innovaatiot ja yrityksen saama palaute. 

Tänä vuonna virallinen titteli on Best Luxury Liquorice Manufacturer 2022, ja parhaan lakritsin valmistajan lisäksi palkittiin esimerkiksi johtava ruoka- ja viinituottaja.

Kansainvälinen tunnustus on Kouvolan Lakritsille tärkeää, sillä viennin määrää on tulevaisuudessa tarkoitus kasvattaa merkittävästi. Tällä hetkellä tuotteista jo 20–25 prosenttia viedään ulkomaille, kuten Ruotsiin, Saksaan, Italiaan, Kanadaan, Englantiin, Japaniin ja Yhdysvaltoihin.

- Oli kyseessä sitten kouvolalainen lähikauppa tai italialainen luksusliike, haluamme pitää toimitusketjut tehtaalta myyntipaikoille mahdollisimman lyhyinä. Tuoreus on aina ollut meille kunnia-asia, kertoo Kouvolan Lakritsin toimistusjohtaja Timo Nisula.

Vientiin tarvittavaa kapasiteetin kasvua saadaan Kouvolan Lakritsin toisen tehtaan toiminnan käynnistyessä Kouvolassa vuoden 2023 alussa. Vanha tehdas jatkaa myös toimintaansa.

- Suuremman tuotantokapasiteetin lisäksi uusi tehdasrakennus mahdollistaa myös muita uusia toimintoja kotimaisille asiakkaillemme. Tehtaan yhteyteen onkin jo avattu tehtaanmyymälä sekä lounasravintola. Rakennuksesta vuokrataan lisäksi tiloja muille toimijoille sekä kokous- ja tapahtumatiloja yritysten käyttöön, avaa Nisula.

STT Info

Lisätietoja:
Timo Nisula, lakutehtailija
Kouvolan Lakritsi Oy
Puh: 0400 490 020
Email: lakutehtailija@kouvolanlakritsi.fi

Tillbaka till blogg

Världens läckraste webbutik

Beställ ugnsfärsk lakrits och andra delikatesser enkelt från webbutiken!