Makuasioista ei voi kiistellä. Toiselle ananas pizzassa on kauhistus, toiselle ehdoton ykköstäyte. Entä sopivatko merisuola ja karamelli maailman parhaan lakritsin kaveriksi? Maista ja päätä – Kouvolan Lakritsin uunituore karamelli-merisuolalakritsi nyt kaupoissa!
Pehmeät karamelli-merisuolalakritsipalat maistuvat ihanilta myös esimerkiksi lämpimän vaniljakiisselin kanssa.
Ainekset (5 annosta)
1 pussi Kouvolan Lakritsin karamelli-merisuolalakritsia
Vaniljakiisseli
1 l maitoa
2 kananmunaa
1 dl sokeria tai maun mukaan
5 rkl perunajauhoja
2 tl vaniljajauhetta tai vaniljasokeria
Ohje
- Laita maito kattilaan ja riko joukkoon kananmunat.
- Lisää sokeri, perunajauhot, vaniljajauhe tai vaniljasokeri ja laita kattila liedelle.
- Kuumenna ja sekoita, kunnes kiisseli pulpahtaa.
- Laita jälkiruokakulhoihin karamelli-merisuolalakritsia ja annostele päälle lämmintä vaniljakiisseliä.
- Tarjoa heti!
Reseptin laatinut: Hellapoliisi
Kouvolan Lakritsin makea verkkokauppa
Kouvolan Lakritsin verkkokaupasta tilaat kätevästi lakritsit ja muut oheistuotteet koko perheelle.