Karamelli-merisuolalakritsi ja vaniljakiisseli | Kouvolan Lakritsi

Karamelli-merisuolalakritsi ja vaniljakiisseli | Kouvolan Lakritsi

Makuasioista ei voi kiistellä. Toiselle ananas pizzassa on kauhistus, toiselle ehdoton ykköstäyte. Entä sopivatko merisuola ja karamelli maailman parhaan lakritsin kaveriksi? Maista ja päätä – Kouvolan Lakritsin uunituore karamelli-merisuolalakritsi nyt kaupoissa!

Pehmeät karamelli-merisuolalakritsipalat maistuvat ihanilta myös esimerkiksi lämpimän vaniljakiisselin kanssa.

 

Ainekset (5 annosta)

1 pussi Kouvolan Lakritsin karamelli-merisuolalakritsia

 

Vaniljakiisseli

1 l maitoa

2 kananmunaa

1 dl sokeria tai maun mukaan

5 rkl perunajauhoja

2 tl vaniljajauhetta tai vaniljasokeria

 

Ohje

  • Laita maito kattilaan ja riko joukkoon kananmunat.
  • Lisää sokeri, perunajauhot, vaniljajauhe tai vaniljasokeri ja laita kattila liedelle.
  • Kuumenna ja sekoita, kunnes kiisseli pulpahtaa.
  • Laita jälkiruokakulhoihin karamelli-merisuolalakritsia ja annostele päälle lämmintä vaniljakiisseliä.
  • Tarjoa heti!

 

Reseptin laatinut: Hellapoliisi 

 

Kouvolan Lakritsin makea verkkokauppa

Kouvolan Lakritsin verkkokaupasta tilaat kätevästi lakritsit ja muut oheistuotteet koko perheelle.

Tillbaka till blogg

Världens läckraste webbutik

Beställ ugnsfärsk lakrits och andra delikatesser enkelt från webbutiken!