Nämä helpot ja herkulliset kevään juhlakauteen sopivat lakritsipallot täytetään tuorejuustolla tai maitorahkalla. Lakritsin raastaminen on kätevintä tehdä sähkökäyttöisellä raastimella, mutta onnistuu käsinkin raastaen.
Ainekset (noin 30 kpl)
- 150 g kaurakeksejä
- 200 g vaniljatuorejuustoa tai maustettua maitorahkaa (esim. sitruuna, mango, appelsiini)
- 2–3 tl Kouvolan Lakritsin Lakritsijauhetta
- 300 g Kouvolan Lakritsin Lakritsipaloja
Ohje
-
Jauha kaurakeksit tehosekoittimessa hienoksi.
- Lisää joukkoon vaniljatuorejuustoa tai maustettua maitorahkaa sekä lakritsijauhetta. Sekoita tasaiseksi.
- Pyöritä kertakäyttökäsineet kädessä pieniä palloja ja laita vieretysten lautaselle.
- Raasta lakritsipalat ja kääntele pallot kauttaaltaan raasteessa.
- Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti. Älä laita päällekkäin.
- Tarjoa!
Reseptin laatinut Hellapoliisi.