1/2 Vesimeloni
1 l Ginger Alea
1 - 1.5 l Sitruunavissyä
1,5 - 2 dl Lakritsi-appelsiinisiirappia
Jäisiä pakastemansikoita
Soseuta vesimeloni tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella, kunnes se on nestemäistä. Siivilöi meloni tarjoiluastiaan, jotta hedelmäliha ja siemenet eivät tule mukaan booliin. Mittaa astiaan lakritsisiirappi ja sekoita vesimelonin kanssa. Lisää Ginger Ale sekä jäiset pakastemansikat.
Jos haluat tehdä boolista aikuisten version voit käyttää Ginger Alen tilalla kuivaa/puolikuivaa kuohuviiniä tai lisätä alkuperäisten ainesten lisäksi booliin giniä sekä mansikkalikööriä
Tarjoile tuoreiden marjojen sekä Kouvolan Lakritsin kanssa
Lakritsisiirappi
2dl fariinisokeria
3dl vettä
2tl Kouvolan lakritsi lakritsijauhetta
Puolikas appelsiini
Miittaa ainekset kattilaan, kiehauta ja keitä sen jälkeen hiljalleen 20-30min.