Lakritsi-appelsiiniriisi | Kouvolan Lakritsi

Lakritsi-appelsiiniriisi | Kouvolan Lakritsi

Kuka muistaa vielä nostalgisen appelsiiniriisin? Nyt tämä klassikkoherkku tuunataan tähän päivään lakritsikastikkeella! Lakritsi-appelsiiniriisi on kätevä valmistaa jo edellisenä iltana jääkaappiin odottamaan yhteistä herkkuhetkeä. Tämä helppo ja nopea jälkiruoka sopii mainiosta myös joulupöytään! 

 

Ainekset (4–6 annosta)

2 ½ kuohukermaa

300 g valmista riisipuuroa

1 tl vaniljasokeria

1–2 appelsiinia

½ dl sokeria

1 dl Kouvolan Lakritsin lakritsikastiketta

Koristeluun

Appelsiinilohkot

Kouvolan Lakritsin lakritsipaloja

 

Ohje

  • Vaahdota kuohukerma ja vatkaa joukkoon riisipuuro ja vaniljasokeri.
  • Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi paloiksi ja sekoita joukkoon.
  • Mausta seos sokerilla.
  • Jaa seos kahteen osaan ja mausta toinen lakritsikastikkeella.
  • Jaa seokset kerroksittain tarjoilukulhoihin.
  • Koristele appelsiinipaloilla ja lakritsikastikkeelle.
  • Tarjoa kylmänä.

 

Reseptin laatinut: Hellapoliisi 

 

Kouvolan Lakritsin makea verkkokauppa

Kouvolan Lakritsin verkkokaupasta tilaat kätevästi lakritsit ja muut oheistuotteet koko perheelle.

Takaisin blogiin

Maailman makein verkkokauppa

Tilaa uunituoreet lakritsit ja muut herkut näppärästi verkkokaupasta!