Lakritsi-laskiaispullat

Lakritsi-laskiaispullat  | Kouvolan Lakritsi

Yllätä itsesi ja ystäväsi ja leivo ihanat pehmoiset pullat, joiden uumenista löytyy lakritsinen yllätys!

Kouvolan Lakritsi on tuonut markkinoille samettisen pehmeän lakritsilevitteen, joka sopii sellaisenaan herkutteluun, mutta maistuu ihanalta myös erilaisten leivonnaisten täytteenä.

Lakritsi-laskiaispullat

(20 kpl)

5 dl maitoa
50 g hiivaa
(1 kananmuna)
2 dl sokeria
1 ½ rkl kardemummaa
14-16 dl vehnäjauhoja
150 g sulatettua voita tai margariinia

Pinnalle:
1 kananmuna
n. 1 dl raesokeria

Täyte:
1-2 prk Kouvolan Lakritsi Lakritsilevitettä
5 dl vispikermaa
¾ dl sokeria
2 tl vaniljasokeria

laskiaispulla

Mittaa kädenlämpöinen maito leivontakulhoon ja liuota joukkoon hiiva. Lisää (kananmuna), sokeri ja kardemumma. Sekoita.

Lisää vehnäjauhot vaivaten ja vaivaa lopuksi joukkoon sulatettu voi tai margariini.

Anna taikinan kohota liinan alla lämpimässä paikassa. Vaivaa taikinasta ilmakuplat ja pyöritä tangoksi.
Jaa tasakokoisiin paloihin ja pyöritä pikkupulliksi. Anna kohota liinan alla.

Voitele kananmunalla ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista 225-asteessa uunin keskiritilätasolla 12-15 minuuttia. Jäähdytä.

Leikkaa pullista kannet ja nosta sivuun. Lusikoi tai pursota pullan keskelle lakritsilevitettä.

Vaahdota vispikerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Pursota lakritsilevitteen ympärille ja nosta pullan kansi päälle.

Tarjoa!

Reseptin laatinut: Hellapoliisi

Takaisin blogiin

Maailman makein verkkokauppa

Tilaa uunituoreet lakritsit ja muut herkut näppärästi verkkokaupasta!