Arctic Blue Beverages lanseeraa premium lakritsiliköörin Kouvolan Lakritsin kanssa

Arctic Blue Beverages lanseeraa premium lakritsiliköörin Kouvolan Lakritsin kanssa

ARCTIC BLUE BEVERAGESIN TIEDOTE 5.4.2023

Palkittu pohjoismainen juomayhtiö Arctic Blue Beverages tuo markkinoille korkealuokkaisen lakritsiliköörin, Arctic Blue Lakun, yhdessä suomalaisen luksuslakritsivalmistajan Kouvolan Lakritsin kanssa.

 

Muutama vuosi sitten sovittu yhteistyö on nyt konkretisoitunut. Arctic Blue Beverages ja Kouvolan Lakritsi tekivät yhdessä Arctic Blue Lakun – pehmeän lakritsiliköörin, jossa yhdistyvät makean artesaanilakritsin aito maku sekä luonnolliset raaka-aineet, jotka on valittu huolellisesti Suomen ainutlaatuisen puhtaasta luonnosta.

 

Yhteistyön alussa meillä oli idea hyvän lakritsituotteen tekemisestä, mutta ei aavistustakaan siitä, mitä tarkalleen. Monenlaisten kokeilujen jälkeen päädyimme lakulikööriin ja se osoittautuikin mitä mainioimmaksi tuotteeksi, jollaista ei ole markkinoilla, sanoo Timo Nisula, Lakritsivalmistaja Kouvolan Lakritsi.

 

”Kun kaksi maailman parasta craft-valmistajaa aloittavat yhteistyön, älä odota muuta kuin parasta. Tuotekehitys ei ollut helppoa ja välillä tuntui, että emme löydä oikeaa makuyhdistelmää. Lopulta lukuisten testierien jälkeen lukitsimme yhdistelmän, johon uskomme ja teimme kuluttajatestit. Palaute oli erinomaista ja olemme vakuuttuneita, että meillä on käsissämme voittaja”, sanoo Valtteri Eroma, Arctic Blue Beveragesin toimitusjohtaja.

 

Arctic Blue Laku on Alkon vakiovalikoimassa ja jo laajasti saatavilla. Saatavuus muualla maailmassa rakennetaan asteittain vuoden 2023 aikana.

Tiedote julkaistu alunperin Arctic Blue Beveragesin sivuilla.

Takaisin blogiin

Maailman makein verkkokauppa

Tilaa uunituoreet lakritsit ja muut herkut näppärästi verkkokaupasta!