Kumppaniesittely: pika-aituri Elmo Lakka

Kumppaniesittely: pika-aituri Elmo Lakka

Iloisia uutisia! Olemme saaneet uuden vahvistuksen Kouvolan Lakritsin heimoon. Kouvolalaissyntyinen pika-aituri Elmo Lakka on liittynyt riveihimme. Jatkossa tuemme Elmoa hänen matkallaan kohti kesällä järjestettäviä Tokion olympialaisia.

Olen Elmo Lakka, Suomen paras pika-aituri. Olen kotoisin Korialta Kouvolasta ja myös asunut suurimman osan elämästäni sekä käynyt koulut lukioon asti Kouvolassa. Nykyisin asun Jyväskylässä ja opiskelen liikuntapedagogiikkaa Jyväskylän yliopistossa.

Elmo on tähän mennessä urheilu-urallaan saavuttanut 36 Suomen mestaruusmitalia ja voittanut 12 kertaa peräkkäin Suomen mestaruuden miesten pika-aidoissa. Hän on edustanut Suomea 9 kertaa arvokisoissa EM- ja MM-tasoilla, joista toistaiseksi parhaana saavutuksena Glasgown Euroopan mestaruushallikilpailuiden finaalin 8. sija. Lisäksi Elmo on mm. edustanut Suomea yli 20 maaottelussa, hänellä on 5 peräkkäistä Suomi-Ruotsi- maaotteluvoittoa ja Pohjoismaiden mestaruus. Seuraavaksi katse on Tokiossa.

Vuoden 2021 ehdoton päätavoitteeni on Japanin valloitus Tokion olympialaisten merkeissä. Olympiapaikka on ollut haaveeni pienestä asti. Lisäksi kauteen mahtuu myös toivottavasti Puolassa järjestettävät EM-hallikilpailut, joissa uskon erinomaisella suorituksella mitalimahdollisuuksiini. Arvomitalin kiilto silmissä pidemmän ajan tavoitteenani on ottaa juoksuaskelia kohti 110 m aitojen ehdotonta maailman kärkeä ja saavuttaa urheilun suhteen omat rajani, Elmo avaa.

Kouvolan Lakritsin ja oman urheilu-uransa välillä Elmo näkee yhtäläisyyksiä esimerkiksi pitkäjänteisessä työssä oman jutun parissa:

Kouvolan Lakritsi tekee tinkimätöntä työtä ollakseen paras omalla alallaan: pitkäjänteinen periksiantamaton työ tuo tulosta niin yrityselämässä kuin huippu-urheilussakin. Yhteistyö Kouvolan Lakritsin kanssa mahdollistaa minulle entistäkin paremmat mahdollisuudet tavoitella omia urheilu-unelmiani, joista päällimmäisenä Tokion 2021 olympialaiset, Elmo jatkaa.

Elmon liittymisestä Kouvolan Lakritsin heimoon iloitsee luonnollisesti myös koko meidän Kouvolan Lakritsin porukka. Siinä missä Elmon päätavoitteena ovat Tokion olympialaiset, olemme myös me parhaillaan astumassa Japanin markkinoille.

Koska myös Kouvolan Lakritsi tavoittelee Japanin suuntaan, päätimme kirittää toisiamme omissa tavoitteisamme kohti Japanin valloitusta, valottaa Kouvolan Lakritsin Chief Happiness Officer Jari Hautala.

Kouvolan Lakritsi on halunnut sponsoroinneissaan ja yhteistyökumppaneiden valinnassa keskittyä erityisesti nuorten tukemiseen. Tästäkin näkökulmasta tarkasteltuna Elmo on luonteva yhteistyökumppani.

Elmo on esimerkillinen urheilija, jonka asennetta tulemme jollain tasolla jakamaan myös Kouvolan Urheiluakatemian käyttöön, missä Kouvolan Lakritsi on myös mukana kumppanina, lisää Jari.

Elmon matkaa kohti olympialaisia voit seurata vuoden mittaan myös Kouvolan Lakritsin somessa!

Takaisin blogiin

Maailman makein verkkokauppa

Tilaa uunituoreet lakritsit ja muut herkut näppärästi verkkokaupasta!