Olemme tuoneet markkinoille taivaallisen makuisen lakritsilevitteen, jota voit käyttää jälkiruokien ja leivonnaisten maustamisessa. Sekoita erilaisiin massoihin tai käytä sellaisenaan täytteenä. Voit halutessasi sekoittaa lakritsilevitteen joukkoon myös tuorejuustoa tai maitorahkaa. Tämä levite on aivan ainutlaatuinen. Voit pyytää kauppiastasi tilaamaan levitettä tai hankkia sitä Kouvolan Lakritsin verkkokaupasta.
Lakritsikääretorttu
10-12 annospalaa
4 kananmunaa
1 ½ dl sokeria
1 ½ dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
Täyte:
2 prk Kouvolan Lakritsi Lakritsilevitettä
Pinnalle:
1 dl vispikermaa
1 rkl sokeria
1 tl vaniljasokeria
+ Kouvolan Lakritsi Lakritsipaloja
Vaahdota kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet ja kääntele muna-sokerivaahdon joukkoon. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225-asteessa uunin keskiritilätasolla noin 7 minuuttia.
Laita leivinpaperiarkki pöydälle ja kumoa torttulevy leivinpaperin päälle. Anna jäähtyä hetki. Levitä päälle lakritsilevitettä. Kääri tiukahkolle rullalle ja nosta tarjoiluvadille.
Vaahdota vispikerma ja mausta sokerilla ja vaniljasokerilla. Levitä kermavaahto kääretortun päälle ja koristele lakritsipaloilla.
Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen asti.
Vinkki! Voit maustaa kermavaahtoa halutessasi Kouvolan Lakritsin lakukinuskikastikkeella tai lakukastikkeella tai valuttaa kastiketta tortun päälle.
Reseptin laatinut: Hellapoliisi