Lakuletut vievät kielen mennessään! Näiden lettujen taikina saa ihanaa makua lakritsikastikkeesta, jolla valmis annos myös viimeistellään. Tarjoa makusi mukaan lakritsi-kinuskikastikkeen tai lakritsikastikkeen sekä marjojen tai banaaniviipaleiden kanssa.
Tiesitkö, että Kouvolan Lakritsin lakritsikastike on myös gluteenitonta ja laktoositonta?
Ainekset (noin 30 lettua)
½ l maitoa
2 kananmunaa
1 dl Kouvolan Lakritsin lakritsikastiketta
3 dl vehnäjauhoja
½ dl rypsiöljyä tai sulatettua voita tai margariinia
Lisäksi:
Voita tai margariinia paistamiseen
Kouvolan Lakritsin lakritsikastiketta tai lakritsi-kinuskikastiketta
Mansikoita tai muita marjoja tai hedelmiä
Marenkeja
Ohje
- Laita maito kulhoon ja riko joukkoon kananmunat.
- Lisää lakritsikastike ja sekoita.
- Lisää vehnäjauhot, rypsiöljy tai sulatettu voi tai margariini.Sekoita tasaiseksi ja anna turvota mielellään noin puoli tuntia.
- Paista kuumalla lettupannulla voissa molemmin puolin.
- Tarjoa seuraksi lakritsi- tai lakritsi-kinuskikastiketta ja mansikoita.
- Murusta pinnalle halutessasi marenkeja.
Reseptin laatinut: Hellapoliisi
Kouvolan Lakritsin makea verkkokauppa
Kouvolan Lakritsin verkkokaupasta tilaat kätevästi lakritsit ja muut oheistuotteet koko perheelle.