Skip to main content

Verlan kesäbooli | Drinkkireseptit à la Kouvolan Lakritsi

Verlan kesäbooli

1/2 Vesimeloni
1 l Ginger Alea
1 - 1.5 l Sitruunavissyä
1,5 - 2 dl Lakritsi-appelsiinisiirappia
Jäisiä pakastemansikoita

Soseuta vesimeloni tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella, kunnes se on nestemäistä. Siivilöi meloni tarjoiluastiaan, jotta hedelmäliha ja siemenet eivät tule mukaan booliin. Mittaa astiaan lakritsisiirappi ja sekoita vesimelonin kanssa. Lisää Ginger Ale sekä jäiset pakastemansikat.

Jos haluat tehdä boolista aikuisten version voit käyttää Ginger Alen tilalla kuivaa/puolikuivaa kuohuviiniä tai lisätä alkuperäisten ainesten lisäksi booliin giniä sekä mansikkalikööriä

Tarjoile tuoreiden marjojen sekä Kouvolan Lakritsin kanssa 

Lakritsisiirappi

2dl fariinisokeria
3dl vettä
2tl Kouvolan lakritsi lakritsijauhetta
Puolikas appelsiini

Miittaa ainekset kattilaan, kiehauta ja keitä sen jälkeen hiljalleen 20-30min.

Continue reading

Lakritsinen Crème Brûlée | Kouvolan Lakritsi

Lakritsinen Crème Brûlée | Kouvolan Lakritsi

Repoveden rauha

Repoveden rauha | Drinkkireseptit à la Kouvolan Lakritsi