Personoitu Koi-lakritsirasia

Koulujen ja päiväkotien varainhankinta

Luokkaretki tulossa? Kerää varat helposti Kouvolan Lakritsin personoiduilla lakurasioilla. Personoitu lakurasia on herkullinen, tehokas ja juuri teidän koulu- tai päiväkotiluokan näköinen tapa kerätä varoja luokkaretkeä tai leirikoulua varten.

 

Lukion varainhankinta – luokkaretki Japaniin

 

Vieremän lukio toteuttaa yhtenä harvoista Suomen lukioista Japani-aiheisia opintokokonaisuuksia. Opiskelijoilla on mahdollisuus valita kursseja sekä kielen että historian ja yhteiskuntaopin alalta. Opintoihin on sisällytetty myös Japaniin suuntautuva opintomatka.

 

Ensimmäinen opintomatka tehtiin Yokoso-nimisen hankkeen nimissä yhdessä Lapinlahden lukion opiskelijoiden kanssa keväällä 2019. Omatoimisessa varainhankinnassa suurena apuna toimivat myös projektin nimen mukaisesti nimetyt "Yokoso"-lakritsit. Niiden tilausprosessi oli helppo ja itse tuote niin helposti myytävissä, että toimitimme useamman tilauksen. Ostajilta saatu palaute oli kannustava, joten seuraavan projektin varainhankinnassa käytimme jälleen lakritsitilausta. Rasian suunnittelussa ryhmä sai jälleen apua ja tuotteet oli helppo markkinoida. 

 

Risto Tenhunen, Vieremän koulun rehtori, Vieremä

 

 

Päiväkodin varainhankinta – liikuntavälineitä ja retkiä

 

Kartanorannan päiväkodille lakupakettien tilaamisesta on muodostunut kiva perinne, jota on haluttu jatkaa vuosittain. Herkullisilla lakuilla on ilahdutettu vuosittain joulun alla niin isovanhempia kuin kummeja.

 

Myös lapset ovat päässeet osallistumaan lakutempaukseen! Syksyisin päiväkodilla on järjestetty piirustuskilpailu, josta on valittu teos lakupaketin kantta koristamaan. Lapset itse ovat innolla äänestäneet sopivan piirustuksen tähän tarkoitukseen.

 

Lakupakettien tilaus on sujunut helposti ja erityisen nopeasti, koska aikaisempien vuosien tiedot ovat jo tehtaalla valmiina. Tilauslistat päiväkodin ovissa ja sähköinen tilauskysely vanhemmille ovat puolestaan olleet hyvä tapa kerätä ennakkotilauksia. Myyntitavoitteet ovatkin vuosittain täyttyneet!

 

Vanhempaintoimikunnan tarkoituksena on ollut mahdollistaa lapsille elämyksiä ja erilaisia sisä- ja ulkoleikkivälineitä varainhankinnan avulla. Saaduilla varoilla on hankittu päiväkodille mm. riippumattoja, joissa on kiva loikoilla metsäretkillä, erilaisia ulkoleikki- ja pelivälineitä, ikimuistoisia kevätretkiä sekä nautittu hienosta taikuriesityksestä.

 

Jenni Romanoff & muu Kartanorannan päiväkodin porukka, Kirkkonummi

 

 

Ala-asteen varainhankinta – tuotot opintoretkiin

 

Vuosien varrella olemme käyttäneet lakutuloja opintoretkeilyyn. Riemukkaita kokemuksia on kertynyt mm. Mustavaaran laskettelukeskuksessa, Kalliojärven luontopoluilla, Patvinsuon ja Petkeljärven kansallispuistoissa sekä Ala-Koitajoen viidakosta.

 

Risto Kilpeläinen, Mutalan koulun rehtori, Joensuu

 

 

Personoituja lakurasioita

 

 

Idea – järjestä hauska suunnittelukilpailu

 

Lakurasian ilmeestä voi järjestää myös hauskan suunnittelukilpailun oppilaiden kesken. Anna jokaisen suunnitella oma versionsa rasian kuvituksesta ja valitkaa voittaja äänestämällä tai arpomalla. Yhdessä rasiassa voimme hyödyntää 2–5 kpl A4-piirustusta.

 

 

Tilaa personoituja lakritsirasioita

 

Lakurasioiden tilaaminen on helppoa: lähetä meille vain rasiaan tuleva kuvamateriaali, tilausmäärä sekä toimitus- ja laskutusosoite – me toimitamme lakurasiat ovellesi!

 

 

Lue lisää ja tilaa nyt

Tilaukset: 
roy.angelma@kouvolanlakritsi.fi

Back to blog

The world's sweetest online shop

Order freshly-made liquorice and other treats easily from our online shop!